2018-03-29 05:52:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma ne hozzon fontos döntéseket

Napi horoszkóp március 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében van. Minden önálló kezdeményezést húzzon ki a napi tervéből. A rutinfeladatokat viszont jól el tudja végezni. Jobban kellene igyekeznie, mint máskor. Ne hozzon fontos döntéseket, és ne foglalkozzon anyagi ügyekkel.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Valakinek ígéretet tett arra, hogy a segítségére lesz, ha baj van. Sajnos lehet, hogy ez éppen a mai napon következik el. Végül sikerül úgy szerveznie a dolgokat, hogy a családjára is maradjon elég ideje.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Most megszabadulhat terhes kötelességektől és a haszontalan rossz érzésektől. Élvezze a találkozásokat másokkal, és mindent, ami önt szórakoztatja. Óvakodjon az új feladatok elkezdésétől. Estére alaposan elfáradhat, és már csak nyugalmat szeretne. Sajnos néhány telefonhívás megzavarhatja a pihenését.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lázasan készül a vendégek fogadására: egész nap süt-főz, takarít. Egy kicsit elcsúszik az időbeosztással, de végül sikerül mindent időben befejeznie. A családtagjai holnap hálásak lesznek önnek a húsvéti lakomáért!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ha tapasztalatlannak is érzi magát abban, amit ma tennie kell, azért ne csüggedjen el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphat ingyen. Ezzel együtt sajnos nehéz napja lesz, alig várja majd, hogy befejeződjön a munkaidő.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold még az Oroszlán jegyében áll, de már készülődik a Szűz jegyébe. Szívesen tenné a dolgát, ha hagynák, de ma mindenki csak akadályozza abban, hogy terve szerint haladjon. A kollégáinak is lenne éppen mit tenniük, de folyton megpróbálják önre hárítani a nehezét. Szerződésektől, és nagyobb beszerzésektől tartsa távol magát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Mindent sikerül szélsebesen elvégezni, csillog-villog a lakás. Jobb lenne, ha a kisebb bosszúságokon inkább átlépne, ne lovalja bele magát a problémákba. Ha ingerült, akkor az estét töltse inkább egyedül.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A kötelező feladatokat nagyon gyorsan el tudja végezni, és marad a kedvenc dolgaira is idő. Vidáman és könnyedén telik a nap. Új emberekkel is megismerkedhet. Ha ön egyedülálló, ne maradjon otthon. Társaságra van szüksége, jól fog szórakozni a barátaival.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Váratlanul elromolhat valami a háztartásában, ez persze plusz kiadáshoz vezet. Ha hitelre van szüksége, ne vegyen fel most hivatalos helyen, inkább rokonoktól kérjen. Ne bosszankodjon sokáig, az este már legyen a szórakozásé!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold még az oroszlán jegyében jár. A baráti kapcsolatoknak nagy jelentősége van ma, jó tanácsokat adhat és kaphat. A beszédtémákból biztosan nem fognak kifogyni. Az estét viszont töltse pihenéssel, kerülje a zajos szórakozóhelyeket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és alapjában véve derűs hangulatot hozhatnak önnek. Kellemes lesz a napja, még akkor is, ha egyébként semmi különös nem történik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyon precíznek kell lennie, akár tetszik ez önnek, akár nem. Olyan dolgokat is kell tennie, ami nincs ínyére. Ön azonban gyorsan kézben fog tartani mindent, még a legnagyobb káoszon is úrrá lehet. Este eredményes tisztázó beszélgetéseket folytathat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: